Madkid World

Mikä on Madkid World?

Madkid World on vintage ja second hand vaatteisiin erikoistuva vaateyritys. Tällä hetkellä myymme vintage vaatteita netissä sekä kahdessa myymälässämme Helsingissä (Castreninkatu 10) sekä Turussa (Tuureporinkatu 17).

Tarjolla on useita satoja vaatteita sekä asusteita. Hintapolitiikaltamme pyrimme olemaan hieman edullisempi vaihtoehto muihin vastaaviin yrityksiin verrattaessa.

Teemana toimii 90-luku sekä lontoolainen maksimaalisuus. Myymälässämme soi aina rock, mikä kuvastaa hyvin myös teemaamme. Tarjoamme laajan määrän unisex vaatteita, joita kuka vain voi ostaa, emmekä pyri kategorisoimaan vaatteita miesten tai naisten vaatteiksi erikseen.

Aloitimme toimintamme huhtikuun 2022 puolessa välissä 37.5 neliöisessä liiketilassa Kruunuhaassa, jossa samassa tilassa toimi pukukoppi, taukotila sekä keittiö. Kesä oli erittäin hektinen ja ihmiset ottivat yrityksemme hyvin vastaan. Lokakuussa pääsimme laajenemaan Kallioon 87 neliöiseen liiketilaan, jossa on ihan oma pukukoppi! Nyt hieman yli vuoden jälkeen avaamme toisen liikkeemme Turkuun!

Tulevaisuudessa aiomme laajentaa muihin isompiin kaupunkeihin, kuten Tampereelle ja Jyväskylään. Suurimpana tavoitteenamme on olla Suomen ja Euroopan isoin vintage vaateyritys.